Nyhedsbrev februar 2011

Nyhedsbrev – Februar 2011 – http://www.spainismore.dk
MØD OS PÅ DANMARKS STØRSTE FERIEMESSE:

”FERIE FOR ALLE” 2011

I HERNING MESSECENTER

DEN 25., 26.,  27. FEBRUAR

STAND M-9658

PARADOR-hotellerne og “Spain is More” har indgået et samarbejde om nye spændende ruter I Nordspanien til meget favorable priser. Første rute på programmet er León – Santiago de Compostela. Her overnatter du blandt andet på Spaniens to bedste Parador-hoteller.

Vi har en utrolig efterspørgsel på togrejsen Expreso de la Robla og en artikel i Politiken har kun gjort ruten endnu mere populær – og ikke uden grund. Turen går fra Bilbao til León og tilbage igen. Samtidig får du to overnatninger I bade Bilbao og San Sebastian. Der er stadig enkelte pladser.

Ferieboliger i Nordspanien: Hos Spain is More bruger vi meget tid på at opsøge det bedste. Det samme gælder de ferieboliger som vi repræsenterer. Vi har en lang række boliger, som lidt efter lidt vil være at finde på vores hjemmeside, efterhånden som vi har mulighed for at besøge og besigtige dem – hvis de vel at mærke lever op til vores krav. Men allerede nu finder du nogle fantastiske ferieboliger på hjemmesiden. Når du lejer en feriebolig gennem Spain is More sørger vi gerne for alt det praktiske som flybillet og billleje. Ikke mindst modtager du vores guidebog til området med kørselsvejledninger og en lang række af områdets bedste oplevelser, gode restauranter mv.

 

”Spain is More” har længe været i gang med at forberede sæsonen 2011 og salget af rejserne er for længst skudt i gang, godt hjulpet af Bertelsens julerejse langs ”Camino de Santiago” samt en inspirerende artikel i Politiken for kort tid siden vedr. den fantastiske togtur Expreso de la Robla.

Vi brugt en stor del af vinteren på at besøge hoteller, ferieboliger og andre (potentielle) samarbejdspartnere. Vores program er derfor stærkere og bedre end nogensinde og det bliver konstant udvidet med nye spændende ruter, ferieboliger mv.

PILGRIMSRUTEN: Vi har formet mange pilgrimsrejser indtil videre i 2011. Både til folk som vil møde Alkymisten fra Bertelsens julekalender, folk som vil gå kortere distancer og kombinere turen med anden sightseeing eller til dem, som vil prøve kræfter med turen fra León til Santiago, hvad enten det er som vandretur eller på cykel.

Vores pilgrimsrute er ganske individuel og du har muligheden for at nyde turen, uden at være i selskab med en busfuld turister. Du overnatter langs ruten på hyggelige hoteller og er derfor sikker på et ordentligt sted at overnatte når du er igennem dagens udfoldelser.

”Forkælelse på skinner – Expreso de la Robla” er blevet utrolig populær. Her har du muligheden for at få drømmen om et tog-cruise opfyldt og endda kombinere det med et par dage i Bilbao og San Sebastian. Toget kører 3 dage ad den smukke gamle kuljernbane fra Bilbao til León og tilbage igen. Denne rute kører forår og efterår.

Om sommeren kører toget fra Gijon til Galicien og tilbage. Denne tur kombinerer vi med et par dage i Madrid samt Gijon. Denne tur kan ideelt kombineres med ruten ”Fem gamle spanske hovedstæder”.

 

Læs mere på www.spainismore.dk

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: