Nyhedsbrev marts 2013 – Camino de Santiago video, Ferielejligheder Nordspanien

Grupperejse:

Oplevelsesrig Forårstur til Salamanca-regionen.
 
Spain is More arrangerer for det meste rejser for private grupper, men i år går den åbne grupperejse til Salamanca regionen. Fem dage fra den 22. maj med afrejse fra Madrid inkl. guide, bus, helpension og masser af oplevelser for kun 4.995 kr./person i dobbeltværelse. Tilmeld dig i dag på info@spainismore.com
 
”Spain is More” har sammensat en oplevelsesrejse i samarbejde med lokale yderst engegagerede guider, som tager dig med gennem flere tusinde års historie, gennem enestående natur, hvor kongeørne svæver mellem klipperne, til gamle borgbyer og fæstningsværker fra krigene mod Portugal og Maurerne. Smagninger og besøg hos en af de bedste producenter af sortfodsgrise er selvfølgelig et ”must” og ikke mindst, et sjældent besøg, helt tæt på de spanske kamptyre i deres naturlige omgivelser, på smukke gårde og på store græsenge.  
 
Desuden kommer du helt tæt på dybe spanske traditioner såsom vaskeægte spanske cowboys og deres beundringsværdige færdigheder. En tur i et tempo hvor alle kan være med og hvor der er plads til fordybelse, afslapning og beundring. Overnatning på rigtig gode hoteller og turen er inkl. helpension.
Læs mere [her]

Nordspansk strand blandt Verdens 10 bedste

Går sommerferien til Nordspanien har du muligheden for at nyde solen på en af verdens 10 bedste strande. I marts udvalgte Tripadvisor verdens 10 bedste strande, og 6. pladsen indtog ”Playa de la Catedrales” i Galicien.
Det er en stor annerkendelse af området og det arbejde som bliver gjort for turismen i Nordspanien, hvilket vi hos Spain is More selvfølgelig er glade for.

 
Særligt i USA har kåringen være godt eksponeret, hvilket vi sagtens kan mærke og hvis flere skandinaver ønsker at opleve stranden og hele området som sådan, har vi masser af gode forslag til en fantastisk og anderledes ferieoplevelse. I hele Nordspanien findes unikke og charmerende boutique hoteller, hvilke vi altid gør en dyd ud af at opsøge og besøge, for at sikre, at vores gæster får de helt rigtige rammer og oplever Nordspanien på den rigtige måde. Vores personligt tilrettede guidebog gør, at du ikke kommer til at bruge tiden på forkerte restauranter eller bruger timer på kedelige oplevelser, når bedre oplevelser måske venter lige om hjørnet.
 
Eksempelvis som denne rejse [her]

Ny Togrejse langs Den Grønne Kyst

 
Togrejserne med ”Expreso de la Robla” er en af vores mest populære rejser og til denne sæson har selskabet bag, en ny rejse på programmet. 90% af vores Expreso de la Robla-gæster har altid valgt turen Bilbao-Leon-Bilbao i stedet for alternativet Gijon-Santiago-Gijon. Primært grundet den lettere adgang til Bilbao frem for Gijon.
 
Selskabet har nu taget konsekvensen og droppet turen til Santiago og i stedet lanceret en anden spændende rejse, også med udgangspunkt i Bilbao. Turen går langs den grønne kyst hele vejen til Asturiens største by, Gijon. Smukke strande, barske klipper, bjerge og masser af spændende besøg vil med sikkerhed gøre denne til endnu en solid og sikker ferieoplevelse. Spain is More kombinerer denne tur med to overnatninger i henholdsvis Bilbao og San Sebastian. Denne ture kører kun i juli og august måned. Se kalender, klik her

Camino de Santiago med Spain is More
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: