Nyhedsbrev juni 2011

 

Nyhedsbrev – Juni 2011 – www.spainismore.dk

Julerejse med Expreso de la Robla

Vandring i Picos de Europa

Camino de Santiago

Nyheder

  TOG CRUISE GENNEM NORDSPANIEN:

Den fantastiske togrejse mellem Bilbao og León med ”Expreso de la Robla” har grundet enorm efterspørgsel udvidet programmet med yderligere 3 afgange i år – i november og december. Kom i julestemning når toget krydser de sneklædte bjergtoppe og juleshop i Bilbao’s fantastisk udbud af spændende butikker. Og hvorfor ikke nyde en helt særlig julefrokost på en af San Sebastians berømte restauranter?
Der er rift om pladserne og regn med at togrejsen bliver udsolgt i løbet af sommeren.

Vi hjælper dig gerne med at booke på den helt rigtige restaurant i San Sebastian, hvor det ellers kan være svært og endda ofte umuligt at få bord, og vi guider dig til Bilbao’s bedste shopping, hvor du med sikkerhed kan finde en anderledes julegave. Pris fra: 9.575 kr./person.

 

DEN SMUKKESTE VANDREFERIE:

Spain is More’s vandring i den imponerende bjergkæde Picos de Europa, er blevet meget efterspurgt efter vi satte den på hjemmesiden for et par uger siden – og ikke uden grund.

Vi har fået stor hjælp fra lokale kendere af bjergkæden, da turen ikke er én man begiver sig ud på uden at vide hvad der venter forude. Den viden giver Spain is More’s guidebog og du kan trykt, dog med stor respekt for naturen og dets kræfter, begive dig ud på denne 3 dages vandretur, hvor du overnatter på små bjerghoteller gemt af vejen for moderne trafik og anden støj. En helt særlig oplevelse hvor bjergkæden krydses ikke mindre end to gange og hvor man vil opleve egne af Picos de Europa som man ellers ikke ville se.


Turen kombineres med et par dage ved kysten samt et par mere afslappende dage på et herligt hotel i dalen. Pris fra: 7.995 kr./person.

GØR TANKE TIL HANDLING!

 

Går du med et ønske om en vandretur langs pilgrimsruten, Camino de Santiago? På Spain is More’s pilgrimsrejse rejser du når du har lyst og du kan nyde turen uden at behøve at bekymre dig om overnatning, transport og flyrejse. Derudover står Spain is More altid til rådighed såfremt uventede udfordringer opstår. Du kan derfor bekymringsfrit tage af sted og opleve den tur som du har drømt om – en stressfri tur er vel også hele hensigten?

  Du bestemmer selv længden på din pilgrimsvandring, men som udgangspunkt tilbyder vi en vandretur på 15 dage fra León til Santiago, en 8 dages tur fra Samos til Santiago samt en cykeltur fra León til Santiago. Ønsker du at vandre eller cykle fra Burgos, Pamplona eller steder midtimellem kan det sagtens arrangeres. Normalpris for turen fra León til Santiago inkl. flyrejse t/r fra Danmark eller Norge, 14 hyggelige overnatninger inkl. morgenmad, transport til León samt dagstur til Finisterres fra kun 9.495 kr./person. Vil du vandre i oktober eller november får du ydermere op til 1.000 kr. i rabat.

 

NYE OPLEVELSER!

Spain is More har i løbet af de sidste par måneder været meget rundt i Nordspanien for at søge nye oplevelser og ny inspiration til vores gæster. Blandt andet har vi selv afprøvet flere af de spændende aktiviteter som vi tilbyder, såsom hulevandring og ”barrancos”. Derudover har vi været meget i Madrid og opdateret vores egen Madrid-guide. Blandt andet med spændende steder som ligger lidt uden for storbyen som El Escorial og Valle de los Caidos, nye restauranter og helt særlige oplevelser i millionbyen.

I Asturien, Cantabrien og Rioja har vi også nye spændende steder på programmet. Alt sammen steder som vi glæder os til at dele med dig.

Læs mere på www.spainismore.dk


Virginia og Maria på hulevandring

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: