Vandreture og nye lækre ferieboliger….

Spain is More har været på farten i løbet af efteråret. Vi har besøgt mange spændende hoteller og besigtiget flere fantastiske ferieboliger, af hvilke vi har udvalgt de bedste at samarbejde med.

Også på aktivitetssiden er der kommet ny inspiration. Eksempelvis blev ideen til en 4 dages vandretur i Picos de Europa til, under en vandretur af den imponerende Ruta del Cares. Denne 4-dagsrute bliver inkl. billeje, 7 overnatninger i alt, hvoraf de 4 er i bjergene – og med rygsæk – samt 3 overnatninger ved kysten. I bjergene overnattes midt mellem de imponerende bjergmassiver på 4 herlige, små bjerghoteller, hvor man rigtigt kan nyde det lokale liv. At overnatter her, kan sammenlignes med at blive på Christiansø, når turisterne om aftenen er taget hjem. Der er kun de lokale tilbage.

Vi har ligeledes besøgt en række museer, huler mv. som vi nu kan beskrive og anbefale endnu bedre i den guidebog som modtages af alle vores gæster inden ferien. Vi har blandt andet besøgt et UNESCO støttet dinosaurusmuseum (Nordspanien er et af verdens vigtigste steder for dinosaurus forsteninger) og et museum med en enorm samling af udstoppe dyr opsat i smukke omgivelser.

Der bliver endvidere arbejdet intensivt med at få vores fodboldrejser og shopping-weekender i Madrid på plads. Vi håber på, at have det klar i løbet af en måneds tid.

De nye ferieboliger, som lidt efter lidt vil kunne findes på hjemmesiden, er ganske unikke. Med dette følger (“desværre”) også stor popularitet, hvilket betyder, at det er vigtigt at være hurtigt ude, såfremt man kunne tænke sig en uge i en af disse boliger i juli eller august. Dette gælder specielt for de boliger som ligger tæt på strand/hav, som eksempelvis vores nye feriebolig i Galicien (#CR105), som allerede er udsolgt i august måned.

Men den første sne er faldet på bjergtoppene. Skiområderne åbner snart!!! Men når sneen smelter er vi klar med et helt nyt program. En udvidet hjemmeside, med langt flere faciliteter. Vi glæder os!

Med venlig hilsen

Spain is More


 


Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: