Nyheder fra Spain is More

Sommersæsonen er ved at gå på hæld, hvilket betyder nye spændende efterårs- og vinteroplevelser i Nordspanien.

Hvor sommeren er ideel i bjergene og ved kysten, er oktober og november til gengæld ideelle måneder i områder som ’La Rioja’ og ’Castilla y León’, hvor temperaturen på det tidspunkt er mere moderat end i de varme sommermåneder.

Vi har udvidet programmet med indtil videre to nye kør-selv ruter;

(1) ”Ad Pilgrimsruten på 1. klasse” samt (2) ”Golf, Fodbold og Luksuswellness i Galicien”.

Herudover findes et par andre oplagte efterårsferier såsom de luksuriøse togcruises gennem Nordspanien, hvor der i december er gode rabatter på ruten ”Den ultimative togrejse”.

Den planlagte grupperejse til Påsken 2011 kan også arrangeres som kør-selv ferie i løbet af efteråret. Denne tur bringer dig igennem nogle af Nordspaniens smukkeste og mest historiske byer.

Se vores fulde program på www.spainismore.com

(1)   ”Ad Pilgrimsruten på 1. klasse”: Ruten går gennem noget af det mest autentiske Spanien du kan forestille dig og byder på et utal af spændende oplevelser. Vi har plukket de bedste ud og fortæller dig, hvor og hvordan du bedst oplever kulturen, naturen og de smukke byer omkring ’Camino de Santiago’. Samtidig bor du autentisk og yderst komfortabelt på de fantastiske Parador-hoteller.

Inkl. flyrejse, billeje, 8 overnatninger mv. fra 9.850* kr./person

(2)   ”Golf, Fodbold og Luksuswellness i Galcien”: Du flyver til Porto fredag den 8. oktober 2010 hvor Danmark kl. 20:45 spiller EM kvalifikationskamp mod Portugal. Dagen efter køres i lejet bil til det fantastiske Galicien hvor du spiller golf på 4 fantastiske golfbaner og oplever nogle af Spaniens bedste wellness-hoteller. Alt sammen kombineret med Galiciens spændende kultur, imponerende natur og et himmelsk køkken.

Inkl. flyrejse, billeje, 7 overnatninger mv. fra 10.995* kr./person

(3)   ”Forkælelse på skinner” har været utrolig populær og er udsolgt resten af sæsonen. Det er dog ikke for tidligt at booke forårsafgangene, som kombinerer 3 dages togcruise på den smukke gamle kuljernbane med 2 overnatninger i hhv. Bilbao og San Sebastian.

(4)    Der er ganske få pladser tilbage, hvis du I år vil opleve et af verdens bedste luksustog, El Transcantabrico ”Den ultimative togrejse”. 8 dages all-inclusive gennem Nordspanien.

På turen med afrejse fra Billund eller København den 3. december gives en rabat på 3.000 kr. per rejsende*. Turen inkl. fly, transport til León samt fra Santiago de Compostela, én overnatning i León og én i Santiago de Compostela samt 7 all-inclusive dage på luksustoget Transcantabrico fra kr. 20.495 kr. per person (prisen gælder kun afgangen den 3. december 2010).

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: